Supersnel Spaans of Italiaans 1

Wil je snel parate kennis Spaans of Italiaans? Dan zijn onze mediterrane turbocursussen met start in februari zeker iets voor jou!

Wat?

Het ‘fast’ traject biedt de inhoud van 120 lestijden aan in 1 semester van 70 lestijden. Einde juni heb je de module afgewerkt!

De cursus bestaat uit een mix van klassikale momenten en zelfstandig werk op een leerplatform. Woon je wat verder van onze campus of kan je je niet elke week vrij maken om naar de les te komen? Dan is deze gecombineerde formule iets voor jou.  Afwisselend volg je de ene week les in de klas, de andere week werk je thuis aan je pc. Tijdens de contactlessen ligt de focus op mondelinge vaardigheid en begeleiding door de leerkracht. Thuis werk je via het leerplatform met oefenmateriaal dat je stap voor stap begeleidt om de opgedane kennis en vaardigheden in te oefenen en om jezelf te testen. De leerkracht ondersteunt je via e-mail of via het forum van het leerplatform.

Instapvereisten?

Geen voorkennis nodig.

Elementaire computervaardigheid: toegang tot een computer met internetverbinding, typen en surfen.

Zowel het oefengedeelte in de klas als het afstandsgedeelte is belangrijk. Je moet de online taken afgewerkt hebben binnen de afgesproken termijn. De leerkracht bouwt daarop verder. 

Inschrijven?

¡Hola!  Schrijf je meteen in voor de cursus Spaans 1 verkort.

 Ciao!  Schrijf je meteen in voor de cursus Italiaans 1 verkort.

 

Gepubliceerd op 14 december 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Italiaans 1 A+B verkort met e-learning

Officiële benaming: Italiaans Breakthrough A & B = Italiaans 1.1 = ERK-niveau A1 Je bent een absolute beginner en je wil graag eenvoudige ...

Spaans 1 A+B verkort met e-learning

Officiële benaming: Spaans Breakthrough A & B = Spaans 1.1 = ERK-niveau A1 Je wil Spaans leren en hebt geen enkele voorkennis. Het verkort ...