Polyvalent post- en pakketmedewerker (duaal leren)

Postbodes van bpost bezorgen dagelijks 7 miljoen brieven en leveren op piekdagen een half miljoen pakjes. In deze coronatijden bestellen we steeds meer online en moeten er steeds meer pakjes geleverd worden.

Daardoor is bpost voortdurend op zoek naar geschikte medewerkers. Verlang jij naar werkzekerheid en wil jij er mee voor zorgen dat alle brieven en pakjes tijdig op het juiste adres aankomen? Dan is de opleiding Polyvalent post- en pakketmedewerker echt iets voor jou!

Combineer je deze beroepsopleiding met de opleiding Aanvullende algemene vorming (AAV)? Dan heb je in 1 jaar tijd een diploma secundair onderwijs, een rijbewijs B (als je dat nog niet bezit) én een vast contract bij bpost op zak!

Je kan je inschrijven voor de opleiding Polyvalent post- en pakketmedewerker nadat je deelgenomen hebt aan het infomoment op donderdag 24 juni. Inschrijven kan via deze link of via het online inschrijvingsformulier van bpost.

Hier vind je extra info over deze opleiding.

Gepubliceerd op 3 mei 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Toeristisch Receptionist

In de diplomagerichte opleiding Toeristisch receptionist leer je professioneel omgaan met gasten en klanten uit de toeristische sector. Reis je graag? Ga je ...

ICT en administratie

In de diplomagerichte opleiding ICT en administratie leer je nauwkeurig en gevarieerd administratief werk verrichten met de pc. Heb je zin in een ...

Medisch Administratief Assistent

Je hebt een ruime interesse in de medische sector en in het onthalen van mensen? Je wilt je verdiepen in specifieke medische software? Je toont interesse ...

Laat je inspireren

Infosessies diploma secundair en beroepsopleidingen

Infosessies diploma secundair en beroepsopleidingen

Ben je ouder dan 18 en heb je het diploma secundair onderwijs nog niet behaald? Je bent lang niet de enige. Grijp nu je kans!

Infosessies zorgopleidingen

Infosessies zorgopleidingen

Heb jij een hart voor zorg? Maak nu een afspraak voor een infosessie en start in september met jouw opleiding!

Infosessies Boekhoudkundig assistent

Infosessies Boekhoudkundig assistent

Hou je van cijfers en heb je interesse in financiën? Dan is de opleiding Boekhoudkundig Assistent vast iets voor jou!