Schrijf je in

Polyvalent post- en pakketmedewerker (duaal leren)

Wil jij werkzekerheid en wil jij er mee voor zorgen dat alle brieven en pakjes tijdig op het juiste adres aankomen? Dan is de opleiding Polyvalent post- en pakketmedewerker echt iets voor jou! Combineer je deze beroepsopleiding met de opleiding Aanvullende algemene vorming (AAV)? Dan heb je in 1 jaar tijd een diploma secundair onderwijs, een rijbewijs B (als je dat nog niet bezit) én een vast contract bij bpost op zak!

Wat ga ik leren?

In het duale leertraject Polyvalent post- en pakketmedewerker leer je de theorie op de schoolbanken in het CVO en de praktijk op de werkvloer bij bpost.

Tijdens de opleiding leer je het werk van sorteerder en postbode kennen: je leert alles over het sorteren van brieven en pakjes en je leert brieven en pakjes op een snelle en efficiënte manier bezorgen bij de mensen.

Combineer je deze beroepsopleiding met de opleiding Aanvullende algemene vorming (AAV)? Dan heb je in 1 jaar tijd een diploma secundair onderwijs, een rijbewijs B (als je dat nog niet bezit) én een vast contract bij bpost op zak!

Evaluatie

In het CVO wordt elke module afzonderlijk geëvalueerd. Er zijn gespreide evaluaties op basis van toetsen en taken. Ook op de werkvloer bij bpost word je permanent geëvalueerd. Breng je de opleiding tot een goed einde? Dan krijg je een vast contract bij bpost!

Traject

Combineer je de opleiding Polyvalent post- en pakketmedewerker met de opleiding Aanvullende algemene vorming (AAV)? Dan duurt de het traject 1 jaar. Drie dagen per week volg je les in het CVO en twee à drie dagen per week doe je ervaring op bij bpost.

Heb je nog geen rijbewijs B? Dan kan je tijdens de opleiding ook de theorie- en praktijklessen volgen en je rijexamen afleggen!

Als VDAB dit traject voor jou goedkeurt, betaal je geen inschrijvingsgeld en geen cursusmateriaal. bpost betaalt de onkosten terug voor je verplaatsing naar de stage en VDAB betaalt de onkosten terug voor je verplaatsing naar het CVO. Indien nodig wordt ook de kinderopvang betaald.

Je kan je inschrijven voor de opleiding Polyvalent post- en pakketmedewerker nadat je deelgenomen hebt aan een infomoment.

Meer info?

Onze trajectbegeleiders helpen je graag verder!

Neem contact op

Lesuren & locaties

Meer info over het rooster van deze opleiding volgt.

Misschien ben je ook wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Medisch Administratief Assistent

Je hebt een ruime interesse in de medische sector en in het onthalen van mensen? Je wilt je verdiepen in specifieke medische software? Je toont interesse ...

Toeristisch Receptionist

In de diplomagerichte opleiding Toeristisch receptionist leer je professioneel omgaan met gasten en klanten uit de toeristische sector. Reis je graag? Ga je ...

Aanvullende Algemene Vorming (AAV)

Bij de algemene vakken (of Aanvullende Algemene Vorming, AAV) komen de basisvakken: Nederlands, Frans of Engels (Halle), wiskunde, wetenschappen, ICT en ...

Laat je inspireren

Polyvalent post- en pakketmedewerker (duaal leren)

Polyvalent post- en pakketmedewerker (duaal leren)

Wil jij in 1 jaar een diploma, een rijbewijs én een vast contract? Dan is onze opleiding Polyvalent post- en pakketmedewerker echt iets voor jou!

Infosessies diploma secundair en beroepsopleidingen

Infosessies diploma secundair en beroepsopleidingen

Ben je ouder dan 18 en heb je het diploma secundair onderwijs nog niet behaald? Je bent lang niet de enige. Grijp nu je kans!

Infosessies zorgopleidingen

Infosessies zorgopleidingen

Heb jij een hart voor zorg? Maak nu een afspraak voor een infosessie en start in september met jouw opleiding!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper