Je hebt al Start to cook ( = Basis koken) gevolgd en je wil graag die basis gebruiken in een voortgezette kookcursus.
In deze cursus leer je naast de Italiaanse klassiekers ook bijzondere lokale specialiteiten kennen.
Je ontdekt welk verhaal erachter zit, waar in Italië de gerechten vandaan komen en wat de typische Italiaanse ingrediënten en kruiden zijn. Nadien leer je deze heerlijke specialiteiten in onze professionele leerkeuken klaarmaken. Je werkt in kleine groepjes onder leiding van onze huiskok, Paul. Elke les bereid je een volledige maaltijd, met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
De les eindigt steeds aan tafel, waar je samen met de andere cursisten in een ontspannen sfeer van de bereidingen proeft. Tegen het einde van de module kan je o.a.
Afsluiten doen we steeds met klassieke en minder gekende Italiaanse “dolces” zoals tiramisu, gelati, semifreddo en bostrengo.
Geslaagd zijn voor Start to cook (= Basis koken) of al verworven basiskennis van technieken, bereidingen en keukenterminologie aantonen via onze onze online test.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Heb ik recht op een korting of een premie?
Meer info over het rooster van deze opleiding volgt.
Dit is de ideale lessenreeks om met groeiend vertrouwen in de keuken aan de slag te gaan. Op een eenvoudige manier en met handige tips leer je om lekkere ...
Je hebt al Start to cook (= Basis koken) gevolgd en je wil graag die basis gebruiken in een voortgezette kookcursus.