Je hebt al Start to cook (= Basis koken) gevolgd en je wil graag die basis gebruiken in een voortgezette kookcursus.
In deze cursus leer je de klassiekers kennen en in een modern kleedje steken. Je ontdekt welk verhaal erachter zit, waar de gerechten vandaan komen en wat de typische ingrediënten zijn.
Verbaas je disgenoten met alledaagse, feestelijke, lokale en exotische gerechten.
Je leert deze heerlijke specialiteiten in onze professionele leerkeuken klaarmaken. Je werkt in kleine groepjes onder leiding van onze huiskok, Paul. Elke les bereid je een volledige maaltijd, met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. De les eindigt steeds aan tafel, waar je samen met de andere cursisten in een ontspannen sfeer van de bereidingen proeft.
Tegen het einde van de module kan je:
Geslaagd zijn voor ’Basisvaardigheden Koken’ of al verworven basiskennis van technieken, bereidingen en keukenterminologie aantonen via onze online test.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Heb ik recht op een korting of een premie?
Meer info over het rooster van deze opleiding volgt.
Dit is de ideale lessenreeks om met groeiend vertrouwen in de keuken aan de slag te gaan. Op een eenvoudige manier en met handige tips leer je om lekkere ...
Je hebt al Start to cook ( = Basis koken) gevolgd en je wil graag die basis gebruiken in een voortgezette kookcursus.