Italiaans 7 Tolk @HOME A+B

Officiële benaming: Italiaans richtgraad 3 - Italiaans Vantage 1 A en Italiaans Vantage 1 B

Deze cursus is bedoeld voor tolken die Italiaans aan hun werktalen willen toevoegen.

Wat leer je?

Deze cursus is speciaal bestemd voor mensen die reeds als tolk werkzaam zijn. Je zal je woordenschat uitbreiden op vlak van gewoonten, milieu, maatschappij, media, cultureel erfgoed, consumptie, voeding, economie, politiek, actualiteit. Je leert ook complexere grammaticale structuren begrijpen en oplossen.

Er wordt veel aandacht besteed aan mondelinge uitdrukking, zodat je je meer vertrouwd en op je gemak voelt met de taal. Je behandelt belangrijke aspecten van de Italiaanse cultuur en de actualiteit die in de taal kunnen worden weerspiegeld door middel van toespelingen en uitdrukkingen.

Je werkt met authentiek materiaal dat door de docenten is voorbereid (toespraken, debatten, televisie-uitzendingen, verslagen, documentaires, lezingen) en met het handboek “Nuovo Contatto B2”.

Tegen het einde van de cursus ben je in staat verschillende soorten documenten van politieke, economische, sociale of culturele aard te begrijpen, te becommentariëren, te vertalen en te interpreteren, zoals:

  • toespraken en officiële documenten
  • conferenties
  • debatten
  • verslagen
  • documentaires

Om voor dit niveau in te schrijven moet je een certificaat van Italiaans 6 (= Italiaans Threshold 4) hebben.

Heb je dit maar vind je het nergens meer, of ken je het Italiaans al? Dan kan je op het secretariaat van de school of op onze website een korte niveautest afleggen. Als je hierop voldoende scoort, kan je je inschrijven voor dit niveau.

Voor deze online cursus moet je beschikken over een PC of laptop met een stabiele internetverbinding, een geluidskaart en webcam. Je moet ook over minimale computervaardigheden beschikken.

€ 225  exclusief eventuele benodigdheden tijdens de les

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 180
  • Opleidingsbenodigdheden: € 45 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 120 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Meer info over het rooster van deze opleiding volgt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper