Cursussen Fotografie

In CVO Semper kan je terecht voor zowel cursussen Fotografie voor beginners als gevorderde fotografen.

Om je in te schrijven voor een cursus Fotografie beschik je best over een reflexcamera of een systeemcamera. Voor het eerste niveau is een geavanceerde compact-camera ook nog voldoende.

In de cursussen voor beginners leer je de basisprincipes van de fotografie en de verschillende instellingen van je camera. Je leert oog te krijgen voor compositie en lichtinval. Je leert mooie foto's maken en je foto's organiseren. In onze opleidingen fotografie krijg je ook een initiatie in het nabewerken van foto's. (maar je kan ook kiezen voor een specifieke cursus hierover)

In de meer gevorderde cursussen Fotografie leer je je vaardigheden verfijnen en toepassen in moeilijkere of specifieke omstandigheden.

Alle cursussen Fotografie worden in het Nederlands gegeven, maar spreek je al een beetje Nederlands (minimaal niveau Threshold 2) dan ben je meer dan welkom om onze cursussen mee te volgen. 

Je kan de cursussen Fotografie ook als weekoverzicht opvragen.

Laat je inspireren

Infosessies campus Meise op 28 augustus

Infosessies campus Meise op 28 augustus

Zin in een nieuwe wending? Kom alvast je licht opsteken tijdens onze infosessies in Meise op zaterdag 28 augustus!

Online infodag op 2 september

Online infodag op 2 september

Ben je na de zomermaanden klaar voor een nieuwe uitdaging maar zit je nog met wat vragen? Schrijf dan in voor één van onze online infosessies op 2 september!

Infosessies diploma secundair en beroepsopleidingen

Infosessies diploma secundair en beroepsopleidingen

Ben je ouder dan 18 en heb je het diploma secundair onderwijs nog niet behaald? Je bent lang niet de enige. Grijp nu je kans en volg een van onze infosessies op woensdag 1/9!