ICT @HOME

 

Heb je het te druk op het werk of met de kids, maar heb je wel zin in een ICT-cursus? Dan zijn onze ICT @HOME-cursussen iets voor jou!

@HOME staat voor waar je wil, wanneer je wil en op je eigen tempo. Je kiest dus zelf je eigen lesmomenten maar kan wel rekenen op individuele coaching van een ICT-lesgever. Je volgt de cursussen volledig online via onze elektronische leeromgeving Moodle. Je peilt je eigen voortgang via zelftests en krijgt feedback op de ingeleverde oefeningen. Loop je vast tijdens één van de opdrachten dan kan je bij je lesgever terecht via een online individueel contactmoment.

Je enige deadline is de einddatum van de cursus: dan moet je de leerstof doorlopen hebben en de verwachte taken ingediend hebben. Dan krijg je ook de definitieve feedback van je ondersteunende leerkracht.

Een greep uit het aanbod:

Start to Office met Microsoft @HOME: je leert teksten invoeren en opmaken in Word, je leert hoe Excel je kan helpen bij het uitvoeren van rekentaken, je leert foto’s en afbeeldingen opslaan en invoegen.

Een website maken met Dreamweaver 1 @HOME: Je wil voor je winkel of vereniging een website maken?  Je leert een professionele responsive website bouwen met Dreamweaver en krijg inzicht in de basiscomponenten van elke website: html en css.

3D productontwerp 1 in Fusion 360 @HOME: Wil je iets nieuws ontwerpen, een gebroken onderdeel vervangen of technisch en creatief bezig zijn? Ben je een gepassioneerd bezig met modelbouw? Schrijf je dan zeker in voor een de cursus 3D-ontwerp in Autodesk Fusion 360!

3D productontwerp 2 in Fusion 360 @HOME: We bouwen verder op de cursus 3D productontwerp in Fusion 360 1, maar gaan dieper in op een aantal technieken. Deze cursus start in maart.

Deze cursussen zijn beschikbaar vanaf 1 October 2021. Je kan starten op 1 October, maar je kan ook later starten. Daarna doorloop je de leerstof en de oefeningen op eigen tempo, zodat je zelf de einddatum in handen hebt. Je dient de cursus af te ronden voor 30 June 2022.

Bekijk het volledige aanbod.

Published on 8 September 2021

Facebook
Twitter
Linkedin
Pinterest
Instapaper

You might be interested in the following courses:

Start to Office met Microsoft @HOME

Je leert werken met Word, Excel en afbeeldingen.

Outlook agendabeheer @HOME

Wil jij de Outlook agenda goed leren beheren? Dan is deze cursus de perfecte keuze!

IT and administration

In de diplomagerichte opleiding ICT en administratie leer je nauwkeurig en gevarieerd administratief werk verrichten met de pc. Heb je zin in een veelzijdige jo…

Get inspired

Free MS-Office software licence

Free MS-Office software licence

All students of CVO Semper are eligible for a free Microsoft Office licence (valid one year).

Het ga je goed, Lydia!

Het ga je goed, Lydia!

Binnenkort gaat adjunct campusdirecteur Lydia Trap met pensioen. Ze blikt terug op een mooie en rijke carrière bij CVO Semper.

Infokrant Meise publiceerde al een artikel in haar decembernummer, en hier kan je het volledige interview lezen.

INTKO

INTKO

INTKO is dé school voor het tweedekansonderwijs in de regio Halle-Vilvoorde. Ben je ouder dan 18 en heb je het diploma secundair onderwijs nog niet behaald? Je bent lang niet de enige!

FrançaisEnglishNederlands