ICT @HOME

 

Heb je het te druk op het werk of met de kids, maar heb je wel zin in een ICT-cursus? Dan zijn onze ICT @HOME-cursussen iets voor jou!

@HOME staat voor waar je wil, wanneer je wil en op je eigen tempo. Je kiest dus zelf je eigen lesmomenten maar kan wel rekenen op individuele coaching van een ICT-lesgever. Je volgt de cursussen volledig online via onze elektronische leeromgeving Moodle. Je peilt je eigen voortgang via zelftests en krijgt feedback op de ingeleverde oefeningen. Loop je vast tijdens één van de opdrachten dan kan je bij je lesgever terecht via een online individueel contactmoment.

Je enige deadline is de einddatum van de cursus: dan moet je de leerstof doorlopen hebben en de verwachte taken ingediend hebben. Dan krijg je ook de definitieve feedback van je ondersteunende leerkracht.

Een greep uit het aanbod:

Start to Office met Microsoft @HOME: je leert teksten invoeren en opmaken in Word, je leert hoe Excel je kan helpen bij het uitvoeren van rekentaken, je leert foto’s en afbeeldingen opslaan en invoegen.

Een website maken met Dreamweaver 1 @HOME: Je wil voor je winkel of vereniging een website maken?  Je leert een professionele responsive website bouwen met Dreamweaver en krijg inzicht in de basiscomponenten van elke website: html en css.

 

Deze cursussen zijn beschikbaar vanaf 1 oktober 2021. Je kan starten op 1 oktober, maar je kan ook later starten. Daarna doorloop je de leerstof en de oefeningen op eigen tempo, zodat je zelf de einddatum in handen hebt. Je dient de cursus af te ronden voor 30 juni 2022.

Gepubliceerd op 8 september 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen:

Start to Office met Microsoft @HOME

Je leert werken met Word, Excel en afbeeldingen.

Outlook agendabeheer @HOME

Wil jij de Outlook agenda goed leren beheren? Dan is deze cursus de perfecte keuze!

Een website maken met Dreamweaver 1 @HOME

Leer een professionele responsive website bouwen met Dreamweaver en krijg inzicht in de basiscomponenten van elke website: html en css.

Laat je inspireren

Gratis MS-Office licentie

Gratis MS-Office licentie

Alle cursisten van CVO Semper kunnen gedurende één jaar gratis gebruik maken van Microsoft Office.