Russisch

EEN CURSUS RUSSISCH BIJ CVO SEMPER: WAT? WAAR? WANNEER?

Russisch leren: een pittige uitdaging. Maar wel één die je de poorten opent van het grootste land ter wereld. Getriggerd door zijn geschiedenis, kunstschatten, weidse landschappen en culturele rijkdom? In een beginnerscursus bij Semper leer je zelfredzaamheid in alledaagse situaties. Maar misschien kan je al moeiteloos je borsjt bestellen in een restaurant, of de weg vragen naar het Hermitage? Dan kies je voor een cursus voor (half)gevorderden waarmee je vlotter en met meer nuance uit de hoek kan komen.

Een ingangstest bepaalt je niveau meteen. Nog even kiezen waar je je cursus wil volgen. En of je die cursus liefst helemaal op de campus wil volgen. Misschien voel je meer voor een gemengde lesvorm waarbij je regelmatig thuis oefent in een elektronische leeromgeving? Dat kan.

Je cursus loopt overdag of ’s avonds: ook dat beslis je zelf.

Maar hou alvast in je agenda enkele uurtjes per week vrij voor een cursus hersengymnastiek van de bovenste plank. Leer waarom de Russen zoveel troetelnaampjes gebruiken én tegelijkertijd zo machtig kunnen schelden. Leer het land kennen zoals het was en is. En leer al converserend je grenzen verleggen. Een cursus Russisch bij Semper en je laat je de kaas niet meer van je sirniki nemen.

Хорошего пути! (Goede reis!)

Als je nog geen voorkennis hebt, zit je goed in Russisch 1.

Weet je niet zeker waar te beginnen? Doe een online test.

Getuigenissen